Omgeving

Les Sables d'Olonne
Les Sables d'Olonne is een prachtige Franse badplaats met een gezellige brede wandelboulevard. In Les Sables d'Olonne zijn diverse winkels, casino's, musea, een theater, een bioscoop, een dierentuin, een schelpenstraat etc. te vinden. U kunt gezellig winkelen in het hart van de stad of op een terras genieten van de mooie omgeving. In de haven van Les Sables d’Olonne kunt in de gezellige restaurantjes heerlijk uit eten. Dagelijks wordt er verse vis aangevoerd vanaf de zee.

Stranden
De stranden zijn vaak heerlijk breed en bijna overal voorzien van kleine strandtentjes voor een hapje en een drankje. De zee wordt op de meeste plaatsen niet snel diep. In het hart van Les Sables d’Olonne is het gezellig druk op het strand. Als u meer van rust houdt, zijn er ook volop klein strandjes in de omgeving.

Kinderen
In de omgeving kunnen kinderen zich heerlijk vermaken in dierentuin, het zee-aquarium of kasteeltuinen. Er zijn ook sportieve activiteiten zoals tennis, minigolf en een Adventure Park. Er is dus keuze genoeg voor kinderen van alle leeftijden.

Sport
In de omgeving zijn er veel watersportmogelijkheden. In Les Sables d’Olonne is een speciale watersport school waar mensen van alle niveaus terecht kunnen voor een onvergetelijke dag op het water. Zo kan men onder meer leren zeilen, surfen, waterskiën en jetskiën.

Daarnaast kunt u heerlijk fietsen over de mooie aangelegde fietspaden of een partijtje golf spelen in de omgeving.

Een dagje uit

Bij de receptie van het park kunt u uitgebreid informatie krijgen over heerlijke dagjes uit naar o.a.het eiland  Ile de Yeu, het prachtige acquarium van La Rochelle

 

Dit zijn websites met informatie over de omgeving:

http://www.lessablesdolonne-tourisme.com/