Ligging

Op nog geen 930 kilometer vanaf Utrecht ligt de Vendee, een regio aan de westkust van Frankrijk. Deze regio is geliefd vanwege het grote aantal zonne-uren, gastronomie, cultuur, attracties, sport en de mooie klassieke Franse omgeving met diverse kastelen. De ligging van onze villa is uniek in dit resort. Op loopafstand van de zee en slechts enkele kilometers van Les Sables d'Olonne, een levendige badplaats, zelfs tot in de wintermaanden.

In de nabijheid zijn er volop mogelijkheden tot het beoefenen van watersport, fietsen, wandelen, winkelen en golfsport. Voor alle leeftijden valt er genoeg te genieten en te beleven.

Onze villa ligt in het ressort Les Jardins du Chateau d'Olonne. De luxe villa's van dit ressort staan in een groene rustige omgeving. Het ressort beschikt over een receptie met Nederlands sprekende medewerkers, een tennisbaan, kinderspeeltuin, tafeltennistafels, fietsverhuur en ook over een uitstekend restaurant en verwarmd buitenzwembad. Onze villa beschikt over een eigen privé zwembad, van zelfsprekend verwarmd indien dat nodig is.

 

 

 

 


Grotere kaart weergeven