GASTENBOEK

Onderstaand een aantal reacties van uw voorgangers, na te lezen in het gastenboek dat in onze woning ligt:

"Bij aankomst waren we totaal overdonderd, op de foto's zag het er al mooi uit maar in het echt.... Wat een zalig plekje. Alles is even mooi en even verzorgd. Het ontbreekt je echt aan niets......" (Fam., Belgie)


"Wandelen en fietsen in een mooie omgeving. 's Avonds onze favoriete t.v. programma's. C'est bonne la vie! Het weer was niet altijd even goed, maar op de minder goede momenten is het altijd heerlijk om in een uiterst comfortabel huis te vertoefen. Het heeft ons werkelijk aan niets ontbroken. Onze complimenten voor dit vakantieparadijsje......."

(Fam. N., Nederland)


"Met toch wat pijn in het hart hebben we net de bagage ingeladen... Thomas, onze 4-jarige zoon en kleinzoon omschreef het mooi: 'ik wil hier nog een miljoen dagen blijven!.....We hebben ook genoten van de villa met al het nodige comfort! Kortom: zeker een plek om terug te komen en vakantieherinneringen om te koesteren."

(Fam. B., Belgie)


"Beste Bofkonten, want dat zijn jullie zeker!! We hebben een geweldige tijd gehad, al was het maar een weekje. De villa is echt van alle gemakken voorzien. Goed uitgeruste keuken, dat hebben we wel eens anders meegemaakt. Het enige wat ik heb gemist is een kluisje. Misschien een idee!
Verder hopen we hier beslist een keer terug te komen.......We hebben fantastisch genoten en hebben ons deze week echt BOFKONTEN gevoeld.

(Fam. T, Nederland)